Co. van de Cirollamotor, Ltd

De de automatische Fabrikanten/Leveranciers van de Deurmotor in China, Levering borstelden en Brushless gelijkstroom-Motoren, 

Wijd gebruikt voor Allerlei Automatisch Deursysteem.

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Cirolla Motor Co.,Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit de glijdende motor van de glasdeur voor verkoop
Van goede kwaliteit de glijdende motor van de glasdeur voor verkoop
Dankuwel voor allen hebt u in het maken van dingen voor me gemakkelijk gedaan. Ik zie dat u de grootste activa moet zijn aan uw bedrijf.

—— Gary de strauss-V.S.

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij brachten in binnen- en buitenland in geavanceerd materiaal allebei, heeft het concept het achtervolgen van betere kwaliteit in elk aspect van productie doordrongen, draagt de strikte het werknorm tot de kwaliteitsverbeteringen bij. Ondertussen, bouwden wij het product testende centrum, dat met geavanceerd het testen en het inspecteren materiaal, aan test-helemaal de prestaties door de striktste norm wordt uitgerust.

   

  Cirolla Motor Co.,Ltd

   

  Cirolla Motor Co.,Ltd

   

   

 • OEM / ODM

  OEM/ODM

   

  Onze motoren worden uitgevoerd naar wereldmarkten, hoofdzakelijk in Europa, het Noorden & Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en Australië. Wij leveren ODM & OEM de dienst aan de cliënten van de wereld. Wij verheugen ons op het veroorzaken van hogere efficiency, stillere, groene motoren voor de wereld!

   

  Cirolla Motor Co.,Ltd

   

   

   

 • R & D

  R&D

   

  Ons bedrijf dringt het doel van people-oriented, voortdurende verbetering, uitstekende kwaliteit, wederzijdse voordeel en klantentevredenheid aan. Wij voeren de principes van kwaliteit het beslissen overleving uit, producten beslissend ontwikkeling, winstconcurrenten, hoogste zijn op het gebied. Wij absorberen de nieuwste informatie en de geavanceerde teleologie, ontwerpen en ontwikkelen nieuwe producten onophoudelijk, om een eerlijke, praktische, efficiënte, en creatieve moderne onderneming en een onafhankelijk merk te maken.

   

   

  Cirolla Motor Co.,Ltd

   

  Cirolla Motor Co.,Ltd

   

  Cirolla Motor Co.,Ltd

Contactgegevens
Cirolla Motor Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Andy Fang

Tel.: 0086-13967733187

Fax: 86-577-65279083

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)